- Rapid TV

19 martie 2016

SEARA FOȘTILOR RAPIDIȘTINu mai puțin de 17 foști jucători la Rapid București au fost implicați aseară în cele două meciuri din liga 1. Unii din teren, alți de pe bancă, iar alții din tribună.

Daniel Pancu, Daniel Niculae, Alex Ioniță II, Filipe Teixeira, Vasile Maftei, Andrei Ciolacu, Cristian Oros, Marius Șumudică, Dani Coman, Wilfried Moke, Nicolae Grigore, Marius Constantin, Ionuț Voicu, Mircea Bornescu, Laurențiu Buș, Ionel Ganea, Bogdan Andone... toți acești jucători au îmbrăcat tricoul alb-vișiniu.

Etapa a debutat cu un meci din play-out, între CSMS Iași și FC Voluntari. Oaspeții, antrenați de Ionel Ganea, au reușit o victorie importanță, cu 1-0, avându-i ca integraliști pe Vasile Maftei și Wilfried Moke. Daniel Pancu a revenit pe teren după o lungă perioadă în care a fost trimis la echipa secundă. Pancone (38 de ani) a intrat în minutul 83, în locul lui Achim. Pe banca de rezerve a Voluntariului a rămas Nicolae Grigore, în timp ce Mircea Bornescu nu a fost în lot.

La ieșeni, singurul fost rapidist a fost fundașul Ionuț Voicu, cel care a jucat pe toată durata partidei.

Meciul zilei în liga 1 a fost cel dintre Astra Giurgiu și ASA Târgu Mureș.

Cu Filipe Teixeira și Cristian Oros în primul unsprezece și cu Marius Șumudică și Bogdan Andone, pe banca tehnică, Astra a obținut o victorie importantă, 1-0, prin golul marcat de fostul portughez al Rapidului, în minutul 50.

Alex Ioniță II a fost introdus în minutul 80, iar Daniel Niculae în minutul 87, pentru gazde.

La mureșeni, Andrei Ciolacu a jucat 83 de minute, fiind înlocuit de Laurențiu Buș, iar Marius Constantin a fost suspendat, după ce a luat cartonaș roșu în etapa trecută.