- Rapid TV

18 martie 2016

SUCEVENII SPERĂ SĂ SE AUTODEPĂȘEASCĂ

Confruntarea cu Rapid Bucureşti, programată duminică, cu începere de la ora 11:00, pe stadionul Areni, nu vine într-un moment tocmai fericit pentru gruparea suceveană, care se confruntă cu importante probleme de efectiv. Astfel, fundaşul central Alin Dudea se află în cantonamentul reprezentativei Under 19 a României care se pregăteşte pentru Turneul de Elită, din Austria, iar atacantul Alexandru Boiciuc a fost convocat la echipa naţională de tineret a Republicii Moldova, pentru confruntarea cu Belgia, din preliminariile Campionatului European.
Alţi doi fotbalişti de bază, mijlocaşul Cătălin Golofca şi atacantul Eduard Sandu, sunt accidentaţi, în vreme ce apărătorul Claudiu Velescu este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Chiar şi aşa, sucevenii sunt decişi să strângă rândurile şi să lase o impresie frumoasă, mai ales că partida va fi transmisă în direct la TV.
„Avem unele probleme de efectiv, dar sper ca jucătorii care vor intra pe teren să aibă o atitudine pozitivă şi să dea un randament foarte bun. Întâlnim liderul Seriei I, o formaţie solidă, matură, care a transferat jucători foarte buni. Este clar că giuleştenii nu-şi pot permite paşi greşiţi în economia luptei pentru promovare, însă am încredere că putem să ne ridicăm la înălţimea partidei, să ne autodepăşim”, a declarat antrenorul principal al grupării sucevene, Costel Ilie.
În partida tur, sucevenii au luptat eroic în Giuleşti şi au fost pe cale să câştige. Autogolul lui Kusnir din minutul 13 le-a dat un avantaj pe tabela de marcaj până aproape de final, însă Martin a reuşit în minutul 73 să egaleze. În ultimul minut al prelungirilor, Luque a ratat un penalty, iar jocul s-a terminat la egalitate, scor 1-1.
Tehnicianul în vârstă de 41 de ani a anunţat că starea de spirit în sânul lotului este una bună, mai ales că problemele financiare sunt pe cale de rezolvare după ce Consiliul Local a validat finanţarea în cuantum de 1.700.000 de lei pentru anul în curs. „După ce am aşteptat atâtea luni, mai putem rezista câteva zile până ce vor intra lucrurile în normal. Oricum, la un asemenea meci nu mai contează banii. Ne aşteptăm la un public numeros, la o atmosferă superbă în tribune creată de cele două galerii, aşa că nu putem să ne gândim decât cum să facem totul mai bine, în aşa fel încât să nu-i dezamăgim pe fanii noştri şi pe oamenii care ne susţin”, a precizat Costel Ilie.
Oficialii grupării sucevene au anunţat că biletul de intrare la meciul cu Rapid Bucureşti va costa 10 lei, la partidă anunţându-şi prezenţa şi o galerie formată din 200 de suporteri giuleşteni.
sursa: liga2.prosport