- Rapid TV

20 aprilie 2016

ALEXA ÎI ȚINE PUMNII LUI ȘUMUDICĂ
Spiritul Rapidului domină vestiarul Astrei, iar alb-vișiniii le țin pumnii giurgiuvenilor în lupta pentru titlul din Liga 1.

Jucătorii Astrei știu pe de rost imnul giuleștenilor, pe care îl fredonează tot timpul, pentru că 6 dintre ei au îmbrăcat tricoul Rapidului. De aceea, Daniel Niculae, Teixeira și ceilalți au dedicat victoria cu Steaua fostei lor echipe, iar Marius Șumudică a sărbătorit succesul cu tricoul lui Săpunaru. Dan Alexa le-a mulțumit și speră ca Astra să ia titlul sezonul acesta.
"Șumudică e un rapidist 100% și a dovedit-o și faptul că, după victoria cu Steaua, s-a gândit la Rapid. Pentru noi, dacă ar câștiga Astra titlul, ar fi o bucurie, clar. Laurențiu Reghecampf e un antrenor foarte bun, dar favorita mea e Astra", a declarat antrenorul rapidist Dan Alexa, la conferința de presă de miercuri, care precedă meciul dintre Rapid și Farul Constanța, care e programat joi, de la ora 17:30.
"E greu să nu domine spiritul Rapidului în vestiar, suntem 6-7 acolo. Până și De Amorim și Junior Morais au ajuns să cânte imnul Rapidului în vestiar”, a spunea Marius Șumudică, luni, în cadrul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.
sursa: digisport.ro