- Rapid TV

7 aprilie 2016

ALEXA ÎL AȘTEAPTĂ PE PANCU LA RAPID
Rapid vrea un start lansat şi o victorie în primul meci din play-off-ul Seriei 1 a ligii secunde, pe teren propriu, cu SC Bacău, în direct la Digi Sport 1, vineri, de la ora 18:00.Giuleştenii sunt primii în clasament, la două puncte de Călăraşi şi la 4 de Brăila.

"Este o echipă bine organizată, cu un antrenor, Popovici, pe care eu îl apreciez şi se vede că echipele lui sunt lucrate bine, dar suntem favoriţi şi trebuie sa câştigăm. Începem play-off-ul de pe prima poziţie şi asta trebuie să ne dea încredere şi să ne facă conştienţi că suntem principala favorită la promovare", a spus Dan Alexa.
Antrenorul Rapidului se gândeşte deja la întăriri pentru sezonul viitor.
"Pancu are uşile deschise tot timpul la Rapid. Până în vara mai este, dar din punctul meu de vedere Pancu are tot timpul uşa deschisă aici, chiar şi la vârsta lui, este un jucător important care ştie ce înseamnă Rapidul. Este o legendă a clubului nostru", a adăugat Alexa.
Fost antrenor la Poli Timişoara, Dan Alexa este cu ochii şi pe meciurile din play-out-ul Ligii 1.
"Urmăresc Timişoara, îmi doresc foarte mult să scape de retrogradare. Sunt legat de Timişoara şi din păcate nu trece printr-un moment bun", a încheiat cel care a jucat cinci sezoane la Poli.
sursa: digisport.ro