- Rapid TV

24 aprilie 2016

ARBITRUL DE LA BRĂILA, DINAMOVIST?

Angajatul clubului din Ştefan cel Mare îi fluieră pe „cîini” la juniori A şi B, iar părinţii altor echipe au luat foc cînd au aflat legătura sa cu roş-albii.

În afară de meciuri de L3, L2 şi, mai nou, L1, Horia Mladinovici e un obişnuit al jocurilor de juniori A şi B. În ultimul an calendaristic, conform site-ului de specialitate frf-cca.ro, bucureşteanul a fost delegat, central ori rezervă, la 15 astfel de partide.
Şase dintre întîlniri însă, mai mult de o treime!, au fost meciuri ale lui Dinamo. "A mers, în general, ca rezervă la juniori A, dar asta nu înseamnă că nu a arbitrat. Rezerva de la «A» e central la juniorii B", spune un părinte.
Care afirmă că, la începutul primăverii, Mladinovici a avut o prestaţie dubioasă la Steaua - Dinamo 0-0, 2 martie, meci de JB. "La o fază, unul dintre puştii noştri a scăpat singur spre poartă, a fost agăţat în careu, iar arbitrul a «mutat» lovitura în afară şi i-a acordat dinamovistului doar cartonaş galben", spune tatăl unui junior stelist.
Gazeta a prezentat, joi, cazul arbitrului Horia Mladinovici, debutant în L1 la FC Vaslui – Corona 8-1, după doar trei meciuri oficiate la nivelul ligii a doua!
sursa: gsp.ro