- Rapid TV

24 aprilie 2016

BRĂILA, PĂMÂNT BLESTEMAT


Brăila devine o bestia nera pentru giuleșteni, meciurile disputate pe stadionul brăilean devenind adevărate coșmaruri pentru băieții lui Dan Alexa.

Dacă în sezonul regulat, pe un teren mizerabil, Morar reușea să egaleze în prelungiri, când Rapid avea doi oameni mai puțin pe teren, după eliminările lui Martin și Trandu, acum scenariul s-a repetat într-o oarecare măsură.

Din nou, Rapid a avut un om eliminat, de această dată Vlad Morar, după un cot în figura unui adversar, însă fără intensitate, chiar în minutul 30. A urmat, conform scenariului, un nou penalty pentru brăileni, transformat tot de Roșu, în minutul 52.

Din păcate, de aici nu s-a mai respectat algoritmul meciului din sezonul regulat, fostul rapidist Sorin Frunză îngropând speranțele la un punct ale Rapidului, prin golul marcat în minutul 78.

Rapid a făcut un nou meci slab, având doar două ocazii mari, un luft al lui Tudoran în prima repriză, și un "cap" al lui N'Koyi, pe lângă, dintr-o poziție bună.

Alexa a folosit echipa: Drăghia - Raiciu, Avrămia, Cruz, N. Vasile - Luque (N'Koyi '46), R. Costin - Tudoran (Căruță '79), Morar, I. Popa - Martin. Au rămas pe banca de rezerve Botaș, Fota, Ganea, Țîră și Potecea.

Dacia, antrenată de Alin Pînzaru, a jucat cu Mitrea - Niță, L. Ivan, Ghiocel, Stănciulescu - Olenic, Petean (Enciu '83) - Onofraș (Dima '76), Pușcașu (Roșu '46), Frunză - Muscă.

În celelalte două partide ale etapei, Călărași a învins Bacăul, cu 2-0, trecând astfel pe primul loc, după ce a depășit Rapidul la golaveraj, în timp ce Farul și Clinceni au făcut un joc perfect pentru anumiți pariori, cu o întoarcere de scor, de la 2-0 la 2-3, toate goluri fiind reușite în prima repriză.

Pentru giuleșteni urmează momentul adevărului, prin dubla întâlnire împotriva Dunării Călărași, primul meci disputându-se în week-end-ul viitor, pe Giulești.