- Rapid TV

11 aprilie 2016

DINU GHEORGHE ESTE NOUL MANAGER SPORTIV

dinu gheorghe rapid bucurestiRapid a reușit o lovitură de imagine, prin aducerea lui Dinu Gheorghe în postura de director sportiv.

"Am primit oferta și poate e nevoie și de mine, în momentul ăsta, la Rapid. Am semnat. De la vară, încă doi ani. Echipa trebuie să promoveze, după aceea vedem ce urmează.
Domnul Moraru a promis că echipa va ieși din insolvență. Dacă acum nu se aprobă planul de reorganizare, în 2017 Rapid iese din insolvență. Situația actuală nu este gravă. Sunt datoriile către echipe, acolo mai sunt probleme. Sper ca după promovare să poată să scape Rapid de aceste datorii.
Sper ca toată lumea să-și păstreze cuvântul și să reușim ce ne-am propus. Dan Alexa e antrenorul echipei, are obiectiv promovarea. Echipa e pe primul loc, Dan și-a făcut foarte bine treaba până acum.
Până în vară o să ocup funcția de manager sportiv. O să stau pe bancă.
Nu le-am promis nimic jucătorilor. Sper să le fac mai multe bucurii, mă refer în plan finaciar, ca până acum. Sunt restanțe și la angajați, dar Rapid și-a respectat toate obligațiile până la 31 decembrie, ca să poată primi licența.
Sunt probleme din sezonul trecut și dacă nu găsim înțelegere să se primească banii după promovare, există riscul ca Rapid să înceapă campionatul viitor cu trei puncte mai puțin.”, a declarat Dinu Gheorghe pentru Digisport.