- Rapid TV

26 aprilie 2016

IMNUL RAPIDULUI SE AUDE ÎN VESTIARUL ASTREI
Astra e mai aproape ca niciodată de titlul de campioană, dar acest lucru nu a adus lumea la stadionul din Giurgiu. Daniel Niculae simte sprijin din Giuleşti, iar pentru viitorul apropiat se pregătesc mai multe surprize: o vizită cu trofeul în Grant şi un rând de echipament în culorile Rapidului.

În ciuda faptului că Astra face un sezon istoric, fanii fotbalului din Giurgiu nu au adoptat echipa. Tribunele la meciurile de acasă sunt mai mereu goale, însă Daniel Niculae&Co nu se simt singuri. În vestiar se ascultă mereu imnul Rapidului, iar jucătorii simt că fanii din Giuleşti le-au fost alături pe acest final de campionat.
S-a vorbit în urmă cu mai multe săptămâni inclusiv de mutarea meciului cu Steaua în fieful Rapidului, însă susţinătorii din Grant au toate şansele să se bucure de trofeu, Astra gândindu-se să le prezinte acestora cupa aferentă câştigării titlului. Mai mult, Nico a dezvăluit că Dani Coman le-a promis jucătorilor că al treilea rând de echipament în stagiunea viitoare va fi în culorile Rapidului.
"Îmi pare rău că nu avem şi noi mulţi suporteri, îmi e dor de fanii Rapidului şi de atmosfera pe care aceştia o creează. Nu ştiu dacă vom juca în Giuleşti sau vom trece cu trofeul pe acolo, însă Dani Coman mi-a promis că în cazul în care vom câştiga campionatul vom avea un al treilea rând de echipament de culoare vişinie", a dezvăluit Daniel Niculae la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.
Astra are nevoie de un singur punct în ultimele două partide din Liga 1 (cu Dinamo şi Pandurii) pentru a-şi asigura matematic titlul de campioană.
Marius Şumudică, Dani Coman, Daniel Niculae şi Alexandru Ioniță sunt principalii actori de la Astra cu trecut rapidist.
sursa: digisport.ro