- Rapid TV

12 aprilie 2016

INTERVIU / FRAN CRUZ LAUDĂ RAPIDUL ÎN MARCAFran Cruz a acordat un interviu pentru Marca, în care a vorbit despre experiența sa la Rapid.

"În afara Spaniei valoarea îți este mai apreciată ", este fraza ce dă titlul materialului cu fundașul rapidist.

Vă oferim interviul integral oferit de Fran Cruz pentru cel mai mare ziar din Spania.

Cum ai primit vestea că nu mai vei juca la Llagostera?

FC: Ei bine, am fost foarte surprins. Echipa trecea printr-o perioadă cu rezultate foarte slabe, iar clubul a luat o decizie urgentă pentru a crea un șoc. Evident că am fost foarte surprins pentru că am jucat peste 1300 de minute. Respect însă decizia clubului și le mulțumesc pentru încrederea acordată. 


Apoi, ai decis să-ți încerci norocul în străinătate. Cum este prima experiență internațională?

FC: Adevărul este că sunt foarte fericit. Este rușinos, dar în afara Spaniei ne este recunoscută valoarea și suntem recompensați. Am ajuns aici și totul e magnific, clubul, colegii, conducerea... Sunt norocos că trăiesc într-un oraș atât de frumos, cum este Bucureștiul. Ca nivel sportiv, fotbalul de aici este foarte diferit, iar eu mă bucur că echipa merge bine și de pasiunea incredibilă a suporterilor, care ne urmează peste tot pe oriunde mergem.

Ai găsit acolo mai mulți spanioli. A contat acest lucru în momentul în care ai ales România?

FC: Bineînțeles, mi-au vorbit foarte frumos despre club, despre oraș și datorită lor adaptarea a fost mai ușoară.

Ești important la Rapid, chiar ai și marcat. Ce vei face în sezonul următor?

FC: Da, sunt foarte mulțumit de cum merge totul și că am contribuit cu un gol. Acum mă concentrez să termin acest sezon cât mai bine posibil, să îndeplinim obiectivele clubului și apoi voi lua o decizie. Acum mă gândesc strict la prezent.


Vezi AICI interviul din Marca.