- Rapid TV

9 aprilie 2016

JUNIORI A / RAPID - Oțelul Galați 3-1Pe Energoutilaj, un teren execrabil de la marginea capitalei, juniorii republicani au făcut un meci mare, reușind o victorie foarte importantă împotriva Oțelului Galați, una dintre favoritele la câștigarea seriei și ocupanta locului secund.

Gălățenii veneau la București cu echipa care a jucat în Liga 2 din acest retur, jucători ce au pierdut cu 3-0 în fața echipei mari a Rapidului.

Acest lucru nu i-a impresionat foarte mult pe tinerii antrenați de Silvian Dobre, Juniorii A făcând un meci de excepție, reușind o victorie pe măsură, 3-1.

Scorul a fost deschis de Teodor Lozan, în minutul 25, acesta finalizând din apropierea porții, după o pasă excelentă a lui Răzvan Petre. 

Bucuria giuleștenilor nu a durat mult, deoarece gălățenii au egalat după numai câteva minute, profitând de o gafă a portarului Dragne, stabilind astfel rezultatul primei reprize.

Repriza a doua a adus inspirația lui Dobre, acesta trimițându-l în teren pe Alberto Stancu, iar mijlocașul rapidist a transformat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri, obținută de căpitanul Răzvan Petre, cel care a purtat pe sub tricoul de joc un alt tricou cu un mesaj de încurajare a juniorilor care nu au șansa de a face pasul către echipele de seniori, din diferite motive, "Speranța moare ultima".

Lovitura de grație a fost dată de golgeterul juniorilor republicani, Cosmin Novac, cel care a finalizat o acțiune pe partea dreaptă a lui Iosif, în minutul 85.

Rapid a jucat cu Dragne - Pleșa, R. Petre (cpt), A. Constantin, Marin - Iosif, Popică, Tonea, Novac - Lozan, G. Marinescu. Au mai intrat Rotaru și A. Stancu.

Astfel, echipa de juniori a Rapidului a arătat că are jucători de calitate, ce pot intra în vederile echipei mari, chiar dacă condițiile în care joacă și se antrenează sunt sub orice critică. 

Vezi AICI o GALERIE FOTO de la meci.