- Rapid TV

27 aprilie 2016

MORARU: DACĂ NU PROMOVĂM, EXISTĂ RISCUL SĂ MURIM


Valerii Moraru a discutat cu echipa, încercând să-i mobilizeze pentru meciul extrem de important de vineri, spunând că există riscul ca echipa să dispară în cazul nepromovării.


“Da, aşa este, am avut şedinţă cu fotbaliştii şi cred că au înţeles mesajul meu. Am încercat să-i înţeleg, mi-au spus că iarba gazonului de la Brăila nu era tunsă, însă asta nu le scuză cu nimic jocul slab. Am discutat cu ei şi au înţeles că promovarea este vitală pentru Rapid. Trebuie să intrăm în Liga 1 pentru că altfel există riscul să murim. Dar nu vreau să mă gîndesc la aşa ceva. I-am văzut pe băieţi foarte motivaţi, sînt conştienţi de faptul că următoarele trei etape sînt esenţiale pentru viitorul clubului”, a spus Moraru pentru FANATIK.RO.

Rapid trebuie să iasă din insolvenţă anul viitor, altfel clubul va intra în faliment. “Este exclus aşa ceva! Deşi întîmpinăm mari probleme. Tocmai au venit de la FIFA nişte dosare, trebuie să dăm foarte mulţi bani. Sînt contracte din 2006, 2007 şi 2008 care trebuie plătite. Sînt sume enorme, nu pot să cred că s-a semnat aşa ceva. Vom vedea cum rezolvăm şi această problemă. Dacă e să revenim la campionat, am impresia că nu se doreşte promovarea noastră. Altfel nu-mi pot explica toate şicanele la care sîntem supuşi. Ne suspendă jucătorii cîte şase etape! Păi este normal?!”, a spus principalul acţionar al Rapidului pentru FANATIK.RO.