- Rapid TV

7 aprilie 2016

PROBLEME DE LOT PENTRU ALEXAVineri, 8 aprilie, de la ora 18:00, va debuta Play-off-ul seriei 1 a ligii secunde, cu partida Rapid - SC Bacău. 

Rapid începe Play-off-ul din poziția de lider, iar băcăuanii ocupă locul 6, poziție ce îi face mai mult un pion în lupta pentru promovare, obiectivul echipei lui Cristian Popovici fiind deja atins, iar șansele la primele două locuri sunt infime.

Giuleștenii nu se pot baza pentru acest meci pe mai vechii accidentați Iulian Manea și Jiri Jeslinek, dar nici pe Miquel Robuste, fundașul spaniol fiind nerefăcut.

O altă problemă a lui Dan Alexa este George Tudoran, tânărul mijlocaș de 20 de ani al Rapidului având o infecție la un deget, ceea ce îl face incert pentru meciul de mâine.

Altfel, Rafa Jorda este refăcut și va lua loc pe banca de rezerve, astfel că echipa Dan Alexa va începe cel mai probabil cu Drăghia - Kusnir, Avrămia, Cruz, Fota - Trandu, R. Costin - Ganea, NKoyi, I. Popa - Martin.

Cele două echipe s-au întâlnit deja de două ori în acest sezon, Rapid învingând de fiecare dată la scor, 3-0 la Bacău și 5-1 în Giulești.