- Rapid TV

18 aprilie 2016

PROGRAMUL RAPIDULUI ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂOdată cu victoria de la Clinceni, Rapid și-a recăpătat ascendentul pozitiv, după două rezultate negative, și intră cu un moral bun în această săptămână importantă, în care va susține două meciuri.


Primul dintre ele se va disputa joi, 21 aprilie, de la ora 17:30, când giuleștenii vor primi vizita unei echipe surprinzătoare, Farul Constanța

Aparent cea mai slabă echipă din play-off, după două înfrângeri la scor, 0-4 cu Brăila și 0-6 cu Dunărea, Farul nu a primit niciun gol în cele două partide cu Rapid, din sezonul regulat. 

La Constanța, în chiar etapa a doua, Farul a învins cu 1-0, iar meciul de pe Giulești s-a terminat la egalitate, 0-0. Astfel, Rapid va trebui să aibă mare grijă cu această echipă, care se motivează suplimentar în anumite partide, iar împotriva Rapidului nu a făcut niciodată concesii. 

După mai puțin de trei zile, duminică, de la ora 11:00, Rapid susține un meci extrem de dificil, la Brăila, acolo unde a remizat, 1-1, într-un meci de pomină din sezonul regulat, meci disputat pe un teren execrabil.

Ambele partide vor fi transmise de DigiSport și DolceSport.