- Rapid TV

20 aprilie 2016

SĂPUNARU ȘI M. CONSTANTIN, SPAIMA LUI BECALI
marius constantin si sapunaru, rapid bucuresti
Mai sunt doar trei etape de disputat din play-off-ul Ligii 1, iar lupta pentru titlu pare să se fi încheiat, după ce Astra a câştigat cu 2-0 meciul cu Steaua. În acest context, patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, nu crede că în ultimele partide ale sezonului vor exista jocuri de culise în favoarea vreunei echipe.

Mai mult decât atât, Becali spune că nimeni nu poate risca să intre în astfel de aranjamente, în condiţiile în care are informaţii că DNA ar asculta telefoanele unor jucători din Liga 1.
"Cred că nimeni nu-și permite să facă blaturi. Dacă cineva încearcă la ora asta să facă aranjamente, dacă bat apropouri - că te aduc la mine, ca te duc în Liga Campionilor - DNA-ul înregistrează tot, se pot întâmpla multe.
Nu cred că cineva se poate da la o parte. De la ASA e un singur jucător care ar avea dușmănie pe Steaua, Marius Constantin. E rapidist, e prieten bun cu Șumudică. Trebuie să aibă grijă să nu vorbească tâmpenii cu alți jucători.
Mai e un jucator de la Pandurii care e ascultat cu toate mijloacele tehnice! Știu niște lucruri și le știu sigur pentru că mi le-au spus unii oameni. Să înțeleagă unul de la ASA si unul de la Pandurii că sunt vizați și ascultați cu toate mijloacele tehnice!
Le transmit ca să înțeleagă ei și toată lumea că DNA-ul e cu ochii pe meciurile care mai sunt. DNA-ul stă cu lupa și înregistrează totul", a declarat Becali, la sport.ro.
Deşi nu i-a rostit numele, patronul Stelei a lăsat destul de clar de înţeles că jucătorul de la Pandurii la care s-a referit este Cristi Săpunaru.
Totodată, Becali este convins că ultimele trei meciuri ale Astrei, cu ASA, Dinamo şi Pandurii, se vor disputa doar pe teren.
"Toată lumea are ambiție să joace meciurile astea ca să demonstreze că sunt de onoare și că au valoare. Cea mai mare încredere o am în ASA Tg. Mureș. Pe urmă în Dinamo, pe urmă în Pandurii. Suporterii lui Dinamo poate vor să ia Astra titlul. Dar acolo e un antrenor, Rednic, pe care nu-l interesează decât să termine cât mai sus", a precizat Gigi Becali.
sursa: digisport.ro