- Rapid TV

28 aprilie 2016

VICTORIE PENTRU JUNIORII B


Rapid s-a deplasat la Rm. Sărat pentru etapa a 23-a a Campionatului Național de Juniori A și B, acolo unde au întâlnit Liceul Teoretic Ștefan cel Mare.


Juniorii B au câștigat cu 2-1, după un meci disputat, prin golurile marcate de Dinu, după un corner executat de G. Ilie, și Haidar, printr-o lovitură de cap.

Rapid a jucat cu Mitu - Ioniță, Costache, Alexandru, Feroiu - Dinu, Marin, Borțoneanu, G. Ilie - Barbalau, Haidar. Au mai intrat Mihai, Pătălău, Ionescu și Trupșor.

Echipa de juniori B ocupă locul 3 în clasament, urmând a juca play-off-ul pentru calificarea în turneul pe țară. La acest turneu se califică direct primul loc, ocupat acum de ARSC Ferdinand I, în timp ce locurile 2-5 vor juca un play-off (2 cu 5, 3 cu 4), al cărui câștigătoare va merge de asemenea la turneul pe țară. Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, cele mai mari șanse de a participa în play-off le au Rapid, Steaua, LPS Galați și Oțelul Galați.

În meciul juniorilor A, Rapid a pierdut cu 2-0 meciul în fața Liceului Teoretic Ștefan cel Mare, republicanii ocupând locul 5 în Seria 2 Campioantului Național de Juniori A, cu șanse mari de a prinde play-off-ul.

În etapa următoare, ambele echipe de juniori, A și B, vor sta, astfel încât acestea vor disputa viitorul meci pe 14 mai, atunci când pe Energo Utilaj vor veni cei de la LPS Buzău.