- Rapid TV

6 aprilie 2016

VOLEI / RAPID A RETROGRADATEste binecunoscută situația Clubului Sportiv Rapid, acolo unde lipsa de bani face ca rezultatele să fie foarte slabe. 

Dacă la handbal, fetele noastre au șanse mari de a rămâne în prima ligă, iar la baschet feminin, Rapid s-a salvat cu greu, fetele de la volei au retrogradat rușinos, după ce au pierdut toate meciurile din sezonul 2015/16, 22 în sezonul regulat și 3 în play-out, bilanțul seturilor fiind catastrofal, doar 3 câștigate și 75 pierdute.

Înfrângerea care ne-a trimis divizia A2 s-a petrecut aseară, în sala Rapid, atunci când giuleștencele au pierdut și cel de-al treilea meci în fața celor de la Unic Piatra Neamț, cu 0-3 (21-25, 20-25, 22-25).

Din păcate, situația este dramatică la nivelul celorlaltor sporturi ale Rapidului, iar doamna președinte Valentina Caciureac pare a nu găsi o soluție de a îmbunăți performanțele clubului, lipsa sponsorilor fiind principalul motiv ce a dus la aceste rezultate dezastruoase, pentru un club de nivelul Rapidului.

Cum stăm la nivelul CS Rapid:

Handbal feminin - L1, locul 12 din 14: șanse mari de a juca barajul de rămânere în prima ligă

Baschet feminin - L1, locul 10 din 11: ne-am salvat după ce s-a retras o echipă

Baschet masculin - L2: suntem o echipă de pluton, fără ambiții de promovare.

Volei feminin - L1, ultimul loc, cu înfrângeri pe linie, am retrogradat în eșalonul secund.

Volei masculin - L2, vom juca în faza a doua a Play-off-ului, însă șansele de promovare sunt mici.

Polo - L1, locul 5 din 8: suntem o echipă de mijlocul clasamentului, cu înfrângeri la scor în fața primelor patru echipe ale campionatului.