- Rapid TV

11 mai 2016

CE CHIN...Pe cai mari după victoria din Giulești, Rapid venea la Călărași cu spectrul unei victorii ce ar i-ar fi adus la un pas de promovare, dar nici un egal nu ar fi fost rău.

Lucrurile au început cum nu se poate mai prost, după doar un minut și jumătate, când Alami a prins un șut senzațional de la 25 de metri, ce a ruinat toată tactica Rapidului.

În loc să fie ambiționați și să caute golul egalizator, rapidiștii au fost apatici, având o singură ocazie mare, abia în ultimele minute ale partidei, atunci când Țîră a tras în Lungu.

În minutul 64, gazdele au îngropat speranțele giuleștenilor, tânărul Alexandru Stoica înscriind după o acțiune personală, cu un șut de la marginea careului, la colțul lung. 

Bomboana pe colivă a fost pusă de Valentin Andrei, în minutul 86, atunci când jucătorul Dunării a înscris golul de 3-0.

Rapid s-a remarcat doar printr-un joc nervos, fără nicio viziune și idee, viitorul părând destul de sumbru în lupta pentru promovare.

Alexa a folosit echipa: Drăghia - N. Vasile (Robuste 34), Avrămia, Cruz, Fota - R. Costin, I. Popa (Țîră 74) - Tudoran, NKoyi, Martin (Luque 46) - Jorda.


Un eveniment neplăcut s-a petrecut la pauză, când Dan Alexa a alunecat și s-a tăiat la mână, fiind transportat la spital, unde a fost cusut.

Dunărea Călărași a trecut pe primul loc în clasamentul play-off-ului, depășind Rapidul la golaveraj, ultimele patru etape fiind de foc în lupta pentru promovare. 

Următorul meci al Rapidului se va disputa sâmbătă, 14 mai, de la ora 13, atunci când Dacia Unirea Brăila va veni în Giulești.