- Rapid TV

17 mai 2016

DINU GHEORGHE: VOM FACE PLATA
Rapid a primit un răgaz de 48 de ore pentru a pachita datoria de 63.000 de euro, în același timp urmând să fie trimis actul doveditor și la FIFA. FRF va solicita ulterior forului mondial o poziție definitivă.
În direct la Digi Sport Matinal, managerul sportiv al Rapidului, Dinu Gheorghe, a declarat că este optimist în această privinţă şi că banii vor fi viraţi la timp.
"Am şi eu speranţă, ca toţi cei care iubesc Rapidul, că plata se va face. Mai multe trebuie să îl întrebaţi pe domnul Moraru. Acum sunt convins că se va rezolva, nu putem pentru 63.000 de euro să ratăm o promovare în Liga 1. S-ar putea şi azi, s-ar putea şi mâine dimineaţă, noi trebuie să avem ştampila bancară până mâine. Noi trebuie să avem banii şi să facem plata, altceva nu mai contează. Eu vă spun că banii vor fi plătiţi.
Domnul Moraru a făcut şi el cât a putut, că n-a făcut o echipă ca Real Madrid. Dacă nu era domnul Moraru să ia Rapidul de la domnul Zamfir, Rapidul nu mai exista. Vom vedea pe 19 ce decizie dă instanţa, dacă va mai fi domnul Moraru patron sau ia Massone echipa. Pentru mine e foarte important să se facă această plată şi eu cred că se va face. Sper să ne trezim, pentru a fi promovaţi din punct de vedere sportiv. Cred că echipele de liga a doua nu au şanse la baraj, în primul rând şi din punctul de vedere al programului. La echipă predomină dorinţa jucătorilor de a evolua în Liga 1, în sezonul viitor", a declarat Dinu Gheorghe, la Digi Sport Matinal.