- Rapid TV

31 mai 2016

GANEA: MĂ BUCUR CĂ RAPID A PROMOVAT


ioan viorel ganea rapid bucuresti

Fostul golgeter al Rapidului Ionel Ganea a declarat că este bucuros de promovarea Rapidului, chiar dacă în turul campionatului a fost adversarul giuleștenilor, antrenând la Dunărea Călărași.

Tatăl lui George, jucătorul Rapidului, a vorbit ținut să felicite performanța alb-vișiniilor, date fiind condițiile grele din acest sezon.
"Mă bucur că au reuşit să promoveze. Pe plan sportiv şi-au făcut treaba. Şi neplătiţi, şi nemâncaţi. Dar şi-au făcut treaba. Mai mult ca sigur vor pleca mulţi, ceea ce este foarte dureros", a spus Ionel Ganea pentru ProSport.

Ionel a vorbit și despre fiul său, George, cel care nu a mai prins lotul în ultimele meciuri ale Rapidului, din cauza unor neînțelegeri cu cei din conducerea clubului.
"Băiatul e bine, are ceva probleme pentru ca nu a fost plătit de cateva luni, nu prea a mai jucat şi s-a dus acum la juniorii Rapidului. Face parte şi din naţionala U 17. George trebuie să înţeleagă că are o vârstă, 17 ani, la care se decide soarta lui. Tot timpul îl învăţ numai de bine, dar eu eram mai rău, mai ambiţios ca el", a mai spus fostul atacant al Rapidului, din 1999.