- Rapid TV

20 mai 2016

GIULEȘTIUL VA GĂZDUI COMPETIȚII ȘI DUPĂ MECIUL DE DUMINICĂ


În dorința de a vedea Giuleștiul cât mai repede modernizat, și primind semnale că lucrările vor începe în acest an, am considerat că meciul cu FC Clinceni este ultimul pe Valentin Stănescu, pentru o perioadă de 2-3 ani, până lucrările vor fi gata.


Un alt argument al acestui lucru ar fi promovarea Rapidului, ceea ce ar face ca Giuleștiul să nu primească acceptul de a disputa meciuri pe prima scenă, din cauza gradului ridicat de degradare al stadionului.

Chiar și așa, doamna Valentina Caciureac a ținut să anunțe că acest meci ar putea să nu fie ultimul pe stadionul Giulești, astfel încât îi roagă pe rapidiști să nu ia amintiri, cel puțin până lucrurile nu vor fi oficializate. 

Procedurile de cedare ale stadionului către Compania Națională de Investiții SA nu s-au finalizat.

Cel mai probabil, înainte de startul operațiunilor de modernizare, se va organiza un meci amical, iar dacă și conducerea va fi de acord, s-ar putea crea suveniruri pe care suporterii să le achiziționeze pentru a ajuta clubul.

Așadar, meciul de duminică, de la ora 14, cu FC Clinceni, poate să nu fie ultimul.

Vezi comunicatul CS Rapid:

"Apel către suporteri

Ca urmare a informațiilor apărute în mijloacele mass-media, conform cărora partida de fotbal dintre FC Rapid București și FC Academica Clinceni, contând pentru etapa a noua din play-off-ul Ligii a II-a, seria I, ar fi ultima pe care o dispută fotbaliștii feroviari pe Stadionul ”Valentin Stănescu” din București, conducerea CS Rapid București precizează următoarele:

- Stadionul ”Valentin Stănescu” este element patrimonial aparținând CS Rapid București;

- Procedurile de cedare ale arenei către Compania Națională de Investiții SA, în vederea modernizării nu au fost încă finalizate, așadar Stadionul ”Valentin Stănescu” nu va fi dărâmat imediat;

- CS Rapid București invită și pentru sezonul viitor echipa de fotbal FC Rapid București să susțină meciurile de pe teren propriu pe același stadion, acesta fiind recunoscut ca unul emblematic pentru spiritul rapidist.

Ținând cont de cele mai sus, conducerea CS Rapid București invită pe toți suporterii la calm și civilizație, iar dacă doriți ca și anul viitor să aibă echipa favorită unde juca, sugestia de a devasta arena pentru a avea fiecare o amintire din stadion trebuie ștearsă imediat din mentalul colectiv.

Stadionul în forma sa actuală, rămâne funcțional, iar noi vom fi primii care vă vom anunța când vor începe lucrările de demolare și modernizare.

Vă mulțumim pentru înțelegere!"