- Rapid TV

31 mai 2016

HIZO NU VINE LA RAPID


Viorel Hizo este unul dintre cei mai reputați foști antrenori ai Rapidului, cel poreclit Dulăul având mai multe mandate pe banca giuleștenilor, fiind de multe ori văzut ca un salvator al echipei.

Vizita sa de ieri de la Pro Rapid i-a pus pe gânduri pe mulți, în legătură cu o posibilă revenire a lui Hizo în Giulești, însă acest lucru nu se va întâmpla.

Hizo s-a retras din fotbal, iar vizita sa de ieri a fost doar un motiv de revedere cu foștii săi elevi, acesta aflându-se în apropierea bazei de pregătire a giuleștenilor.

Dacă Dan Alexa i-a fost adversar în campionatul Chinei, pe vremea în care Hizo antrena în Asia, doi dintre secunzii Rapidului l-au avut pe "Dulău" pe bancă, Mihai Iosif, la Rapid, iar Radu Lefter, pe vremea când juca la Ceahlăul Piatra Neamț.

Viorel Hizo are 69 de ani, iar de-a lungul carierei le-a antrenat pe FC Inter Sibiu, Progresul București, Rapid București, FC Brașov, Dinamo București, Ceahlăul Piatra Neamț, Chongqing Lifan (China), Pandurii Târgu Jiu, FC Vaslui, U Cluj.

Cele mai multe meciuri le-a condus de pe banca nemțenilor, 119, echipă de la care s-a și retras în 2013, însă procentajul cel mai mare al victoriilor l-a avut pe banca Rapidului, cu Hizo pe bancă giuleștenii au învins în 56 din 108 meciuri.