- Rapid TV

9 mai 2016

LUPTAȚI PENTRU A FI LEGENDE!Sezonul 2014/15 a fost unul special, în care mai mult ca niciodată legendele giuleștene au creat o atmosferă specială în jurul echipei, ceea ce a făcut ca Rapid să fie foarte aproape de o salvare miraculoasă de la retrogradare.

Nu s-a reușit, dar cu Pancu, Săpunaru și Nico în teren, Rapidul era mai special, avea ceva aparte, erau trei glorii alb-vișinii ce îmbrăcau tricoul nostru, deși poate mulți nu îi mai vedeau înapoi acasă. Cine poate uita acea noapte de pomină petrecută într-o benzinărie, după victoria de la Piatra Neamț?

A fost un sezon minunat, poate doar prin prisma acestui fapt, iar amintirile legate de cei trei rămân vii în inimile suporterilor. 

Sezonul 2015/16 a adus o schimbare radicală în lotul Rapidului, așa cum era de așteptat, iar nou-veniții încearcă să se ridice la nivelul așteptărilor unor fani pretențioși, dar și călduroși, atunci când văd dăruire în jocul rapidiștilor.

Printre membrii lotului de azi nu foarte mulți pot spune că au un trecut rapidist, doar Drăghia, Niky Vasile sau "Buga" Martin fiind crescuți în acest spirit unic, iar ei pot reprezenta viitoarele legende alb-vișinii, însă această listă este deschisă chiar și celor care abia acum învață tainele rapidismului. 

Un Pancu, un Iencsi, un Măldărașanu, dar și mulți alții, nu sunt rapidiști de mici, dar prin atitudinea și performanțele lor lumea a ajuns să le pună nu doar o simplă etichetă de rapidiști, ci de legende rapidiste, ca să menționăm doar câțiva jucători din istoria recentă care și-au lăsat amprenta în Hall of Fame-ul acestui club.


Pentru a ajunge la statutul de legendă este nevoie de câteva caracteristici pe care jucătorii trebuie să le îndeplinească, printre care atașament, devotament, dar și rezultate. Performanțele te fac să fii un jucător mare, un jucător pe care lumea îl admiră și pe care fanii îl respectă.

Astfel, promovarea este un lucru esențial pentru a crea noi jucători ce pot însemna ceva pentru istoria acestui club minunat. 

De aceea, în cele 5 meciuri rămase de disputat din acest sezon al ligii secunde, jucătorii Rapidului trebuie să demonstreze că merită să lupte pentru acest statut, ce nu se obține ușor, dar o promovare le va aduce cu siguranță o mare bilă albă în percepția rapidiștilor față de ei.