- Rapid TV

18 mai 2016

NICO: NU VOI JUCA ÎMPOTRIVA RAPIDULUI
Daniel Niculae a devenit campion cu Astra și e foarte aproape să semneze un nou contract cu gruparea giurgiuveană. Își dorește ca Rapid să promoveze în Liga 1, dar spune că în această situație nu va juca în meciurile directe împotriva giuleștenilor.

Invitat la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, Niculae a comentat situația Rapidului, care e prima în clasamentul primei serii din Liga 2 și are ca obiectiv promovarea: “Singurul lucru pozitiv în ultimul timp a fost această revenire pe locul 1. Sper să termine pe primul loc, să promoveze de pe primul loc, pentru că va fi destul de dificl să dai baraj cu locul doi din seria cealaltă, sunt adversari destul de valoroși, iar apoi învingătoarea va juca împotriva unei echipe din prima ligă. Va fi greu să promovezi de pe locul doi.
Trebuie ca Rapidul să ducă această muncă la bun sfârșit. Cred că cei de la Rapid ar trebui să plătească în primul rând datoriile către stat.”
În cazul în care echipa sa de suflet va juca sezonul viitor în prima divizie, atacantul în vârstă de 33 de ani nu vrea să joace împotriva ei: “O să-mi stipulez în contractul nou pe care-l voi semna cu Astra că n-o să joc împotriva Rapidului, dacă va promova. O să stau în tribună, chiar dacă e o finală de Cupă.”
91 de meciuri oficiale are Niculae în tricoul Rapidului, pentru care a marcat 36 de goluri
5 trofee a cucerit Niculae cu Rapid, un titlu, două Cupe și două Supercupe