- Rapid TV

28 mai 2016

RAPID ÎNCHEIE SEZONUL CU O REMIZĂ

rapid bucuresti

Rapid a încheiat la egalitate ultima partidă a sezonului, 1-1 la Bacău, într-un meci care nu a contat decât pentru palmares, giuleștenii fiind deja câștigători ai Seriei 1.
Scorul a fost deschis de către Vlăduț Morar, aflat la cea de-a noua reușită din acest sezon, în minutul 63, după centrarea excelentă a lui Mădălin Martin.

În prelungirile partidei, cel care a adus victoria băcăuanilor pe Giulești, Ciprian Vraciu, a profitat de eroarea lui Paul Botaș, aflat la primul meci în poarta Rapidului, și le-a adus gazdelor un punct.

Giuleștenii au avut foarte multe indisponibilități, Trandu, N. Vasile, Cruz, R. Costin, Jeslinek sau Drăghia lipsind din diverse motive, astfel că Dan Alexa a folosit echipa: Botaș - Kușnir, Robuste, Avrămia, Fota - Raiciu, Luque (Morar '55) - Martin (Țîră '81), N'Koyi, Morar - Jorda (Potecea '61). Pe banca de rezerve au rămas portarul junior David Duțu, Valentin Răsdan, pentru prima dată în lot, Robert Căruță și George Tudoran. 

Antrenorul Cristian Popovici a jucat cu Ureche - Mihălăchioaie, Ursu (Masella '54), A. Burcă, Giurgiu - Corban, Adăscăliței, Dumitriu, A. Gheorghiu (Drugă '65) - Vraciu, Grumezescu (Nemțanu '81).

În celelalte meciuri ale ultimei etape, Farul și Brăila au terminat la egalitate, 2-2, în probabil ultimul meci din istoria actualei echipe constănțene, aceștia intrând în faliment, iar Călărași a învins, fără probleme, la Clinceni, cu 3-0.

Așadar, Rapid câștigă seria și promovează direct în liga 1, iar Dunărea Călărași va juca un meci de baraj cu ocupanta locului secund din cealaltă serie, UTA Bătrâna Doamnă Arad. Alături de Rapid a mai promovat direct Gaz Metan Mediaș, echipă antrenată de Cristi Pustai, cel care a antrenat în Giulești în sezonul trecut.