- Rapid TV

18 mai 2016

RAPID ÎNVINGE LA CONSTANȚA


Rapid continuă lupta de la distanță cu Dunărea Călărași, reușind să își mențină diferența de două puncte avans și după etapa a VIII-a a play-off-ului.

Giuleștenii au învins cu 1-0, la Constanța, pe Farul, singurul gol fiind marcat de Raul Costin, în minutul 68, acesta profitând de respingerea greșită a portarului Dinu, după o lovitură liberă executată foarte bine de Vlad Morar.

Constănțenii au rămas în 10 oameni chiar la faza premergătoare golului, Doru Bratu faultându-l pe Mădălin Martin la marginea careului, ocazie cu care a văzut cel de-al doilea cartonaș galben. 

Dan Alexa a folosit echipa: Drăghia - Kusnir, Cruz, Robuste, N. Vasile - R. Costin, Raiciu - Tudoran (Căruță '90), Morar, I. Popa (N'Koyi '74) - Jorda (Martin '46).

Ondrej Kusnir a revenit pe teren după o perioadă foarte lungă de suspendare, fundașul ceh fiind eliminat în prima etapă a play-off-ului, cu SC Bacău.

În celelalte meciuri ale etapei, Dunărea Călărași nu a avut emoții la Brăila, câștigând lejer, cu 2-0 (Kanda '4, Alami '19), în timp ce Clinceni și Bacău și-au făcut norma de goluri pentru pariuri, oaspeții învingând cu 5-1, după ce au ilfovenii au deschis scorul.

Astfel, Rapid rămâne lider, cu 40 de puncte, două mai multe decât Călărași, în timp ce brăilenii au ieșit din calculele primelor două locuri, aceștia acumulând doar 31 de puncte.

Duminică, Rapid joacă pe teren propriu cu FC Clinceni, de la ora 14, pe stadionul Giulești, pentru ca în ultima etapă să se deplaseze la Bacău. 

Dunărea mai are de jucat cu Farul Constanța (acasă) și FC Clinceni (deplasare).