- Rapid TV

24 mai 2016

SÂMBĂTĂ, MERGEM LA VICTORIE


nicolae vasile promovare

Deși Dinu Gheorghe pare destul de sigur de faptul că cele 6 puncte luate de FIFA vor rămâne la Rapid, tot mai multe voci din fotbal spun că sunt șanse ca giuleștenii să le piardă, iar lipsa unor confirmări oficiale, ale FRF sau FIFA, nu pare de bun augur.


Penalizarea cu 6 puncte nu înseamnă și anularea datoriei, ci doar un prim pas, următorul fiind retrogradarea. 

Dar să nu luăm în considerare acest lucru, deocamdată, și să avem încredere în conducerea clubului, chiar dacă nu au fost întoarse prea multe decizii ale FIFA, poate chiar niciuna.

Din acest motiv, Rapid trebuie să joace foarte serios la Bacău și să câștige cele trei puncte, iar în același timp să spere într-un rezultat negativ al Călărașiului, la Clinceni.

Giuleștenii au acum cinci puncte în fața Dunării, iar încă două puncte în plus, în cazul unei remize ale călărășenilor, ar însemna șapte, ceea ce ar liniști puțin apele, cel puțin până la următorul termen de plată. 

Urmărim cu interes acest subiect și sperăm ca munca jucătorilor din ultimul an, precum și fericirea suporterilor de a reveni în prima ligă, să nu fie anulate din cauze externe.