- Rapid TV

9 mai 2016

SĂPUNARU A JUCAT ULTIMA DATĂ PENTRU PANDURIIPentru mulți microbiști a fost o mare surpriză faptul că un jucător de talia lui Cristi Săpunaru a ajuns la Pandurii Târgu Jiu, o echipă cu ambiții, dar totuși o echipă fără tradiție. 

Cu toate acestea, scopul lui Săpun era altul, și anume acela de a reveni la echipa națională, lucru pe care l-a realizat cu brio, devenind un om de bază al României. 

Din sursele noastre, Cristi Săpunaru a jucat ultimul meci pentru Pandurii, urmând a lua o decizie în privința noii sale echipe după Campionatul European, Astra fiind favorită în a-l achiziționa pe fundașul dreapta. 

Mirajul Champions League, "frăția" cu Nico și prietenia cu Șumudică, dar și cu Dani Coman, îl fac pe Săpunaru să încline balanța către echipa giurgiuveană.

Rapidist convins, Cristi Săpunaru și-a exprimat întotdeauna dragostea pentru giuleșteni, însă venirea lui Rapid este imposibilă, atât timp cât Valerii Moraru va fi la cârma clubului nostru, după cum a declarat fundașul dreapta.

"Vreau să le mulţumesc celor de la Pandurii că mi-au dat o mână de ajutor. Nu ştiu ce o să se întâmple în continuare, momentan mă gândesc la vacanţă. Îi mulţumesc lui Şumudică pentru faptul că mă vrea la Astra, însă nu voi lua acum o decizie", a spus Săpunaru după meciul câștigat luni, 2-0 cu Astra.