- Rapid TV

27 mai 2016

ȘUMI: MĂ VOI ÎNTOARCE LA RAPID ȘI VOI FACE MAI MULT!
Dupa episodul din 2011, cand a pierdut cu Sportul in etapa a 29-a si a fost dat afara de George Copos, Marius Sumudica a fost la un pas sa revina la Rapid, in aprilie 2015. Rapidul il avea antrenor pe Pustai, dar Valerii Moraru, nemultumit de rezultate, a decis sa-l inlocuiasca cu Sumudica, liber de contract dupa despartirea de Concordia. In cele din urma, Rapidul a ramas cu Pustai si a retrogradat.

Eu sunt injectat cu Rapid de la 5 ani si asa raman pana mor. Ce sa fac? Asta e! Bunicul m-a dus pe Republicii prima data … Era tot ce imi doream, imi doream doar sa aud toba aia cum batea in tribuna acoperita. Jucam la Sportul, si ma dadeam accidentat ca sa merg pe Giulesti sa vad Rapidul.
In autocarul Astrei se asculta tot timpul imnul Rapidului … Liga I are nevoie de Rapid, echipa asta inseamna mult.
Copos m-a dat afara de la Rapid, in 2011, ca le-am dat jucatorilor doua zile liber de Pasti in loc de una. Atunci ne-a batut Sportul dupa nu stiu cati ani. Asta a fost, am dat mana cu el si ne-am vazut de treburile noastre mai departe! Va spun ceva: Rapidul fara Copos sufera mult! Copos, cel putin la mine, niciodata nu mi-a impus pe cine sa bag sau pe cine sa nu bag.
Mi-a parut rau ca nu am facut mai mult pentru Rapid ca antrenor. Stiu ca anul trecut am gresit fata de acesti suporteri minunati, fanii Rapidului, dar nu puteam sa ma dau la o parte cu ASA-ul, insa m-am simtit vinovat. Cred ca acum le-am facut pe plac, castigand titlul in fata FCSB-ului.
Imi doresc sa revin in Giulesti si sa bucur lumea asta amarata, care tot timpul a fost calcata in picioare. Va veni timpul cand ma voi intoarce si voi face mult mai mult pentru Rapid!”, a declarat tehnicianul Astrei, Marius Sumudica, campion al Ligii I, sezonul 2015-2016, in studioul Sport Total FM.
„Cel mai bun prieten al lui Lovin e Daniel Niculae, asa ca v-am spus totul daca voiati sa ma intrebati ceva si despre episodul cu bricheta.”, a tinut sa mai precizeze „Sumi-gol”.
sursa: sptfm.ro