- Rapid TV

9 iunie 2016

DAN ALEXA ȘI DINU GHEORGHE, FĂRĂ CONTRACT
Dan Alexa a reușit să readucă Rapidul pe prima scenă a fotbalului românesc, după un sezon în liga secundă. Această promovare a fost a doua consecutivă izbutită de antrenorul în vârstă de 36 de ani, după cea din sezonul precedent reușită cu Timișoara.

Deși Valerii Moraru i-a promis că i se va prelungi contractul pentru a putea antrena pe Rapid și în Liga 1, Dan Alexa nu a primit până în acest moment nicio propunere din partea finanțatorului giuleștenilor. Antrenorul trebuia să primească , luni, 6 iunie, propunerea de prelungire din partea conducerii, însă acest lucru nu s-a întâmplat.
Dan Alexa nu este singurul de la Rapid fără contract în acest moment, în aceeași situație cu antrenorul se află și Dinu Gheorghe, căruia i-a expirat înțelegerea cu giuleștenii. Cei doi au încercat să ia legătura cu finanțatorul echipei, Valerii Moraru, pentru a-și rezolva situația și stabili un plan pentru sezonul viitor, fără succes însă.
Rapid a revenit în Liga 1, iar promovarea pe prima scenă va aduce în conturile clubului peste un milion de euro din drepturile de televizare, însă ultimele vești din Giulești nu sunt deloc liniștitoare pentru suflarea alb-vișinie. Jucătorii încă au restanțe de câteva luni la salarii și la prime, iar neînțelegerile de la nivelul conducerii amână plățile.
sursa: digisport.ro