- Rapid TV

1 iunie 2016

DURU: "STADIONUL GIULEȘTI NU POATE FI OMOLOGAT"

rapid bucuresti

Directorul Administrației de Licențiere a FRF, Viorel Duru, nu vede cu ochi buni viitorul Rapidului, continuarea neplății datoriilor ducând automat spre o nouă depunctare.

De asemenea, stadionul Giulești nu poate fi omologat în prima ligă, deoarece nu are sistem de încălzire, în opinia lui Duru.
"Dacă discutăm de Rapid, din ce știu eu, stadionul Giulești nu este omologabil pentru Liga 1, pentru că nu are încălzirea terenului. Nu e responsabilitatea Federației. Regulamentul e foarte clar, o singură dată se poate da derogare: la prima promovare în Liga 1. Ei nu mai sunt prima dată promovați în Liga 1", a declarat Viorel Duru, în exclusivitate pentru Digi Sport.
"La clubul Dinamo chiar s-a investit o sumă de bani. Nu știu, un milion și jumătate, două milioane de euro - și s-a ieșit din insolvență. La celalalte cluburi nu se investește un leu în planul de reorganizare, se acumulează în continuare datorii curente și inevitabilul se va produce. Pe Rapid nu o văd ieșind din insolvență prea curând. Rapid a mai acumulat datorii de două milioane și jumătate - 3 milioane de la data la care s-a aprobat planul de reorganizare. Este destul de grav ce se întâmplă la Rapid, pentru că nu a existat infuzia de capital care a existat la Dinamo", a mai spus directorul Administrației de Licențiere din cadrul FRF.
Stadionul Valentin Stănescu ar urma să intre într-un plan de modernizare pentru Euro 2020, însă președintele CS Rapid, Valentina Caciureac, a declarat că echipa de fotbal va mai putea juca pe Giulești cel puțin meciurile din 2016.