- Rapid TV

19 iunie 2016

GEORGE GANEA: AM DECIS SĂ PLECCel mai promițător junior al Rapidului, George Ganea, a ales să părăseacă Giuleștiul, după un singur sezon. 

Chiar dacă mai are contract cu giuleștenii, Ganea, care abia a împlinit 17 ani, și-a depus memoriu pentru a rămâne jucător liber. 

"Îmi pare foarte rău că plec de la acestă echipă și că se întâmplă numai lucruri rele legate de Rapid. Am decis să plec pentru că nimeni, în afară de colegi si suporteri, nu m-a apreciat la acest club, dar și din cauză că sunt foarte multe interese la Rapid. Nu m-a mai căutat nimeni de la club. Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor și colegilor mei, domnului Burcă, domnului Ianovschi, staff-ului medical, maseurilor și magazionerului, pentru că ei m-au făcut să iubesc Rapidul", a spus Ganezul în exclusivitate pentru Rapid TV.

Problemele lui Ganea au început odată cu venirea la echipă a lui Dinu Gheorghe, atacantul Rapidului fiind trecut pe linie moartă pe finalul sezonului trecut, ajungând să se antreneze cu juniorii, chiar dacă era considerat cel mai promițător tânăr rapidist. 


  • George Ganea a fost cel mai tânăr marcator al Rapidului, la numai 16 ani și jumătate
  • 3 goluri a înscris Ganea la Rapid, în 13 meciuri, unul cu Brăila și două cu Oțelul Galați