- Rapid TV

15 iunie 2016

LA RAPID, NIMIC NU E CEEA CE PARE

moraru rapid bucuresti

Toată lumea știe că Rapid are un farmec aparte și dacă ești rapidist cu siguranță trăiești la intensitate maximă fiecare zi. Nu există liniște, lucruri normale, cadru propice de performanță sau siguranță.

Lucrurile iau întorsături incredibile, în timp record, oamenii se schimbă de la o zi la alta, de la o declarație la alta... 

Dacă până acum puneam totul pe seama "farmecului vieții", situația a devenit dramatică prin declararea în primă fază a falimentului. Joaca s-a terminat! Farmecul dispare!

Dinu Gheorghe și Valerii Moraru infirmau la unison decizia falimentului, fiind siguri de câștig la Apel, oferind o garanție a succesului lor rezolvarea în cazul Obed. 

Da, ați rezolvat prin plata a 56.000 de euro! Care trebuiau plătiți de ceva vreme, deci nu pozați în eroi că vina tot a voastră e. Acum însă datoria e de vreo 4 milioane. Puțin mai mult.

Ultima bombă a fost deturnată de Pro Sport, care a publicat un document prin care Valerii Moraru l-a dat în judecată pe Dinu Gheorghe, pe 13 iunie, la o zi după ce cei doi au vizionat împreună meciul România - Franța, la o terasă. 

Nu știm ce s-a întâmplat la terasă, dacă cei doi s-au certat, dacă este doar o strategie sau dacă Moraru are mai multe fețe, încercând să scape de Dinu Gheorghe, după ce a reușit promovarea, și vrea să dea un nou tun de 100.000 de euro. 

Un singur lucru e cert, la Rapid nimic și nimeni nu e ceea ce pare.