- Rapid TV

6 iunie 2016

MORARU: NU ȘTIU DACĂ RĂMÂNE ALEXA
dan alexa

Viitorul lui Dan Alexa la Rapid se va decide mâine, postul său nefiind 100% sigur, chiar dacă a reușit o performanță importantă pentru clubul giuleștean.

“Am fost sunat de domnul Dinu Gheorghe, iar marți vor purta o discuție. Va participa inclusiv domnul Moraru. Mîine voi ști exact dacă voi continua în Giulești. Nu pot să spun dacă sînt sau nu optimist, mai multe voi afla marți.
Apoi, dacă totul va fi în regulă, vom întocmi și o listă cu achiziții. Trebuie, în primul rînd, să stabilim care jucători vor rămîne, cui vom prelungi contractele. Dar acest lucru îl vom discuta după ce voi ști care este situația mea”, a spus Alexa pentru Fanatik.ro
“Pentru moment, nu pot da mai multe dzetalii. Nu știu dacă rămîne, nu știu dacă pleacă. Domnul Dinu Gheorghe se ocupă de acest aspect. Totul se va decide în curînd. Eu nu mă implic, stau deoparte”, a spus patronul clubului din Giulești pentru Fanatik.ro. Alexa a mai ținut să precizeze că poate sta fără probleme pe bancă, deși nu are licență PRO.
”Pot sta liniștit pe bancă. Sînt înscris la cursurile PRO, plus că am în staff doi oameni care au deja licență PRO. Este vorba despre Mihai Ianovschi, precum și spaniolul Jorge Alvarez.
În plus, așa cum spuneam, urmez cursurile școlii de la Chișinău și într-un an de zile voi fi și eu la punct cu licența. Tot acolo, la Chișinău, este și Mirel Rădoi, doar că eu sînt avansat față de el. M-au mai ofertat și alte cluburi din Liga 1 și nu s-a pus problema licenței pentru că eu lucrez doar cu staff-ul meu”, a spus mai spus Alexa.