- Rapid TV

31 august 2016

MIȘCAREA FEROVIARĂ ÎȘI PREZINTĂ PLANURILE DE VIITOR

clubul aristocratic rapid

Unul dintre reprezentanții de seamă ai echipei Mișcarea Feroviară, Ovidiu Nahoi, a prezentat planurile de viitor ale clubului ce urmează să debuteze în Liga 5, cu o deplasare la AS Atletico, în prima etapă a noului sezon.

"1. Echipa înscrisă la AMFB este Mișcarea CFR. Suntem, în acest moment, CFR București. Culorile sunt alb-vișiniu. 

2. Mergem cu un proiect curat, finanțat transparent, care păstrează și promovează valorile rapidismului. Vom crește organic, prin contribuțiile membrilor, vânzări directe și contribuțiile partenerilor din mediul de afaceri. Există un cont în care fiecare poate contribui după posibilități. 


3. Vom lansa o inițiativă publică de susținere a proiectului. Nota bene! Cei care vor semna această inițiativă se angajează să nu ocupe vreo funcție remunerată sau să primească foloase materiale de orice fel de pe urma acestu proiect, cel puțin până la înființarea Societății pe Acțiuni. Nu suntem aici să luăm, ci să dăm. Functiile remunerate se ocupa numai pe criterii de competenta. Corectitudinea va fi vegheata de membri ai initiativei noastre.


4. Avem în vedere adăugarea cât mai curând cu putință a numelui ”Rapid”, imediat ce va fi posibil din punct de vedere legal și cand, din punct de vedere moral, ne vom putea considera pregătiți să purtăm acest nume. Planul este și de a prelua emblema CS Rapid, imediat ce acest lucru va fi posibil din punct de vedere legal. 


5. Se are în vedere desprinderea secției de fotbal de CS Mișcarea CFR imediat ce va fi posibil din punct de vedere legal și funcționarea clubului de fotbal cu caracter autonom, pe baza CIS-ului deținut de Mișcarea CFR. Acesta permite practicarea fotbalului profesionist.


6. Echipa va porni din Liga 5 și vom folosi acest an competițional pentru organizare. Vom juca acasă pe Giulești, până când stadionul va intra în reconstrucție. 


7. Nu intrăm în competiție și cu atât mai puțin în discuții în contradictoriu cu alte proiecte care se pretind, într-un fel sau altul, continuatoarele adevăratului Rapid. Ne susținem calea noastră, pe care o considerăm corectă și cu șanse reale de a crește", a postat Ovidiu Nahoi pe Facebook.


Tot Ovidiu Nahoi a pus la îndoială dreptul de a folosi numele Rapid.


"Cine are dreptul moral de a purta, AZI, numele de Rapid?
Prieteni,
Spuneam candva ca Rapidul nu bifeaza statistici, Rapidul scrie povesti. In timp ce altii contabilizeaza cupe si campionate, despre noi se scriu cele mai frumoase pagini de literatura sportiva. Asta a fost Rapidul dintotdeauna.
Vad insa ca in vara asta s-a discutat mult despre o chestiune de statistica: al cui e palmaresul.Pai, palmaresul e, pana una-alta, suma trairilor noastre, dintr-o generatie in alta. Asta nu ne-o poate lua nimeni. Putin imi pasa de hartii si de chichite juridice. Asta e treaba avocatilor si iubirea noastra nu se consuma in salile de tribunal.
Au aparut mai multe ”Rapiduri”. Ma temeam de asta. Si ma intreb: cine are dreptul sa-si aroge numele de Rapid?
Las la o parte chestiunile juridice, vorbesc de cele morale. Pana una-alta, Rapid sunteti voi - sau suntem noi, daca imi permiteti sa ma includ si eu in povestea asta.
Dar, sa-mi fie cu iertare! Cum putem lasa ca numele acesta sa fie tavalit in noroi? Cum putem permite ca unii sa vopseasca o emblema, sa trimita in teren 11 juniori in alb-visiniu si sa pretinda ca sunt Rapidul?
Dupa zile si nopti intregi in care m-am gandit la povestea asta, am ajuns la o concluzie amara. NIMENI NU ARE DREPTUL MORAL, AZI, DE A PURTA NUMELE RAPID! Nimeni, in afara de public.
De aceea, va supun atentiei un alt plan. Nu va cer sa va alaturati acestuia, daca nu credeti in el. Doar vreau sa stiti ca exista si alta cale. Timpul ne va arata care e drumul corect", a mai scris reprezentantul Mișcării Feroviare.