- Rapid TV

20 august 2016

VIITORUL CAMPIONILOR NU ESTE ALB-VIȘINIU

grupa 2000 juniori alex paraschiv foto

În urmă cu vreo două luni ne bucuram alături de juniorii grupei 2000 pentru câștigarea campionatului municipal, o performanță extraordinară pentru Rapid.

După o luptă la baionetă, până în ultima etapă, Rapid a reușit să depășească CS Dinamo, un club cu 16 grupe de juniori, și FC Voluntari, un club cu peste 20 de grupe de juniori.

Noi, aveam doar 5 grupe, și alea lăsate de izbeliște de conducerea clubului, descurcându-se doar din aportul părinților, dragostea antrenorilor și ambiția tinerilor jucători de a evolua pentru Rapid.


Odată cu falimentul clubului SC Rapid, juniorii au fost lăsați să plece, mulți dintre ei fiind nevoiți să se lase de fotbal, alții preferând să meargă chiar la rivali. 


Poate cea mai mare durere este aceea de a vedea tineri, care acum două luni sărbătoreau cu galeria rapidistă, încercând să răzbată acum în fotbal în tricoul dinamoviștilor. 


O mare parte dintre jucătorii echipei campioane, de la grupa 2000, au mers spre Dinamo și FC Voluntari, câțiva dintre ei fiind de mare viitor. 


Din păcate, viitorul lor nu va mai fi alb-vișiniu.