- Rapid TV

14 ianuarie 2017

ALEXA ÎI DĂ REPLICA LUI GANEA

anamaria reghecampf scandal

Doi foști antrenori ai Rapidului se află în conflict, din cauza unei ... femei. Ionel Ganea l-a acuzat pe Dan Alexa de relații intime cu soția lui Reghecampf, iar ce a dus Rapid în prima ligă i-a dat replica:

"Eu și Reghe suntem prieteni. Nu avem timp să aplecăm urechea la Ganea. El s-a plictisit acasă, noi ne-am plictisit de antrenat. Noi facem performanță, iar Ganea caută circul cu toată lumea. Pe noi ne respectă lumea pentru că am lăsat ceva pe unde am trecut. Am lăsat în primul rând respect. Atunci când trece Ganea, lumea râde. Este foarte simplu. Eu și Reghecampf suntem antrenori de fotbal și prieteni, iar Ganea este prieten cu antrenorii de fotbal și eternul wannabe. 

Când frustrarea dă pe afară, e greu să o mai bagi înapoi și te faci de râs, așa cum face Ganea. Trebuie să-l lăsăm în pace ca să-și revină. El are niște probleme pe care noi toți le cunoaștem.

Ana Maria Prodan este managerul meu și prietena mea. Este omul cu care mă sfătuiesc zi de zi, omul care îmi veghează cariera. Noi toți suntem prea mari ca să vorbim de Ganea", a declarat Dan Alexa pentru GSP.